Dáme šanci talentovaným kuchařům

Kuchařská soutěž pro hobby kuchaře a studenty posledních ročníků hotelových škol a kuchařských učilišť.

Našim cílem je vyhledat talenty a podpořit jejich fortel, originalitu a kreativitu.

Soutěž organizujeme ve spolupráci s renomovanými osobnostmi kuchařského oboru. Zkušení profesionálové budou účastníky nejen hodnotit, ale také jim budou předávat bohaté zkušenosti z praxe.

Benefitem pro budoucí uplatnění účastníků v kuchyních nejlepších restaurací bude certifikát o účasti. Pro úspěšné soutěžící jsou kromě hodnotných věcných cen připraveny i odměny jako nabídka odborné stáže nebo zaměstnání v kuchyni Návštěvnického centra pivovaru Bernard.

 

Jak vybereme ty nejlepší z vás?

  • 1

    Odešlete přihlášku

    Do 31. 10. 2024

    Napište nám soutěžní tříchodové menu. V jednom z chodů použijte pivo Bernard.

  • 2

    8 z vás postoupí do druhého kola

    30. 11. 2024

    Ze zaslaných přihlášek vybereme 8 nejlepších, kteří postoupí do semifinále.

  • 3

    Přijďte nám ukázat, co umíte

    14. 1. 2025 Semifinále

    Gurmandie s.r.o.

    Uvařte menu, které jste zaslali v přihlášce. Dáme Vám na to tři hodiny.

  • 4

    4 nejlepší kuchaři si to rozdají o výhru

    28. 1. 2025 Finále

    Návštěvnické centrum Rodinného pivovaru Bernard

    Tentokráte bez přípravy! Uvařte nám dva chody ze surovin, které Vám nachystáme. Budete na to mít dvě hodiny.

Kompletní pravidla a harmonogram

Pořadatel si vyhrazuje právo na případné změny v pravidlech.

Naše finálová porota

Šéf poroty

Michal Koreš

Šéfkuchař Pivnice Na Štokách v Návštěvnickém centru Bernard v Humpolci

Více o porotci

Asistent šéfa poroty

Tomáš Lavický

Manažer Návštěvnického centra Rodinného pivovaru Bernard v Humpolci

Více o porotci

Mohlo by vás zajímat

Soutěže se můžou zúčastnit hobby kuchaři a studenti posledních ročníků hotelových škol a kuchařských učilišť. Soutěžící nevaří v týmu, každý vaří sám za sebe.

Do soutěže může každá škola přihlásit dva reprezentanty z posledního ročníku.

Ano, soutěž je určená i pro hobby kuchaře.

Soutěžící přiloží vlastní fotografii každého chodu a vypracují seznam ingrediencí na čtyři degustační porce každého chodu.

Výsledky

Jméno Škola Výsledek
Lukáš Martaus Albrechtova střední škola Český Těšín Semifinále
Antonín Pešek Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov Semifinále
Natálie Rohalová VOŠ Dakol a SŠ Dakol o. p. s., Petrovice u Karviné Semifinále
Matyáš Vrečka Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm Semifinále
Natálie Heralová Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga Semifinále
Tomáš Grůbr Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola, Tábor Semifinále
Martin Drobek Střední škola hotelnictví a gastronomie Praha Klánovice Semifinále
Patrik Brodníček Střední škola hotelnictví a gastronomie Praha Klánovice Semifinále
David Vrubel Stření škola gastronomie a obchodu Zlín Náhradník
Lukáš Kadlec Střední odborné učiliště zemědělské a služeb Dačice Náhradník
Ruślán Ilnytskyi Nepostupující
Alisa Bilyk Hotelová škola a Obchodní akademie Havířov s.r.o. Nepostupující
Adam Raditsch Střední odborné učiliště obchodu a služeb Olomouc Nepostupující
Robin Petrement Nepostupující
David Kápl SOŠ a SOU Písek Nepostupující
Matyáš Velfl Střední škola Jeronýmova České Budějovice, s.r.o. Nepostupující
Marek Bárta Střední zdravotnická škola a Střední odborná škola, Česká Lípa Nepostupující
Ema Marie Holíková Stření škola gastronomie a obchodu Zlín Nepostupující
Dominik Krčál Střední škola obchodní a služeb SČMSD, Žďár nad Sázavou, s.r.o. Nepostupující
Jan Plešinger Střední odborné učiliště obchodu a služeb Olomouc Nepostupující

Přihlaste se do soutěže


Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů společností Rodinný pivovar BERNARD a.s.

Partneři soutěže


Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.